LEJÁRA: 2024. 05. 03.
Természetes joghurt laktóz nélkül
A YOWUP joghurt hozzáadásával és rendszeres felszolgálásával! megfelelő prebiotikum-ellátást biztos...
Teljes szöveg →LEJÁRA: 2024. 05. 03.
Természetes joghurt laktóz nélkül
A YOWUP joghurt hozzáadásával és rendszeres felszolgálásával! megfelelő prebiotikum-ellátást biztos...
Teljes szöveg →520 Ft ÁFA nélkül
LEJÁRA: 2024. 05. 03.
Természetes joghurt laktóz nélkül
A YOWUP joghurt hozzáadásával és rendszeres felszolgálásával! megfelelő prebiotikum-ellátást biztosítunk macskánk számára, és ezáltal a bél mikroflóra hosszú távú kedvező állapotát, amely pozitív hatással lehet a szervezet egyéb funkcióira.
Összetevők: tejtermékek 95,6% (laktózmentes), kukoricakeményítő, pektin 0,6%, száraz oligofruktozid 0,5%, aromák
Analitikai összetevők: Nyersfehérje 3,2%, Nyerszsír 0,1%, Nyersrost 1,0%, Nyershamu 0,8%, Nedvesség 87,6%, Kalcium 0, 1%, laktóz 0,1%
Súly: 85 g
LAKTÓZMENTES – A laktóz intolerancia a laktázhiányból eredő állapot. Ez az enzim a laktáció alatt termelődik, majd megszűnik, bár sok ember és néhány állat továbbra is termeli. Amikor a laktáz termelődése leáll, hasmenés és puffadás lép fel, ezért csak 100%-ban LAKTÓZMENTES termékeket ajánlunk, mint például a Yowup joghurt kutyáknak és macskáknak.
NEM HOZZÁADOTT CUKOR - a kutyák és különösen a macskák belei rövidebbek, nem metabolizálják olyan gyorsan a vitaminokat vagy a cukrokat, felhalmozódnak a szervezetben. Ezért nem ajánlott semmilyen cukrot hozzáadni az állatoknak szánt termékekhez. Természetesen nem is szeretik. A macskáknak nincs ínyére az édesség, ez azért van, mert az édes ízt a macska ízlelőbimbói nem érzékelik, így ez nem vonzó jutalom.
0% ZSÍR – a tejzsír a bioaktív anyagok (vajsav, konjugált linolsav (CLA), foszfolipidek és szfingolipidek, de a kutyák és macskák fő zsír- és fehérjeforrása) természetes forrása hús, hal vagy akár száraztáp A joghurtnak 0% ZSÍRTAT kell tartalmaznia, mert fejlődéséhez alapvető étrend-kiegészítőként nem szabad sok kalóriát hozzáadnia a normál napi bevitelhez.
Fehérjék
Kalcium
A kalcium (Ca) tápanyagszükségletét fedezhetjük más táplálékforrásokból, például diófélékből és magvakból, zsíros halból, zöld leveles zöldségekből, de nem kellő mennyiségben és olyan kényelmesen, mint ajoghurtból. erős>. Nemcsak a táplálékkal szállított Ca mennyisége fontos, hanem az a mátrix is, amelyben ez a kalcium található, és amely meghatározza a biológiai hozzáférhetőségét és felszívódását. Ebben az esetben a tejtermékekből származó kalcium a zsírmentes frakcióban található, és más élelmiszerekkel ellentétben könnyen felszívódik.
Prebiotikumok – amikor az ember joghurtot fogyaszt, az azt alkotó baktériumokat is magához veszi, amelyek még életben vannak. Ezek a baktériumok, általában a Lactobacillusok, jótékony probiotikus hatással rendelkeznek. A kutyáknak és macskáknak szánt prebiotikumok ugyanúgy hozzájárulnak az egészséges bélmikroflóra fenntartásához és az immunrendszer védekezőképességének serkentéséhez. Az immunitás 80%-a a belekben található. Az emésztőrendszerben élő mikroorganizmusok populációja, amely felelős bizonyos tápanyagok megfelelő emésztéséért, küzd a kórokozók támadásai ellen, és bizonyos vitaminokat is termel.
Nincsenek fájlok