Az élező minősége, különösen a belső kés, döntő a faceruza vagy zsírkréta sikeres és optimális élezéséhez.
A grafitceruzák ólomkeménysége eltérő, míg a zsír...
Teljes szöveg →Az élező minősége, különösen a belső kés, döntő a faceruza vagy zsírkréta sikeres és optimális élezéséhez.
A grafitceruzák ólomkeménysége eltérő, míg a zsír...
Teljes szöveg →Az élező minősége, különösen a belső kés, döntő a faceruza vagy zsírkréta sikeres és optimális élezéséhez.
A grafitceruzák ólomkeménysége eltérő, míg a zsírkréták ólomátmérője eltérő.
Ezért nagyon fontos odafigyelni a minőségi élező kiválasztására.
Mert egy gyenge minőségű, azaz gyenge minőségű és tompa élű hegyező még a nagyon jó minőségű zsírkrétákat és ceruzákat is tönkreteheti.
Kiváló minőségű technikai hegyező TK® grafitceruzából
2 vagy 3,15 mm átmérőjű tűzőkapcsokhoz
Nincsenek fájlok